Om Oss

Marks Syateljé har under snart 50 år tillverkat kläder till olika konsumentgrupper.

 

För oss har alltid relationen till våra kunder varit extra viktig. Under åren har vi haft stor efterfrågan på unika och specialsydda kläder. Detta ledde till vårt projekt som vi idag kallar MyMarks. Vi skapade stilrena plagg för stor som liten som en motvikt till dagens massproducerade kläder.

 

MyMarks grundtanke är att ha ett utbud av basplagg som ska vara lätta att kombinera och dessutom kunna användas vid många skilda tillfällen. MyMarks har valt bort blixtlås, små tillbehör och knappar som kan vara farliga eller obekväma för våra små barn.

 

MyMarks tar ställning för en hållbar utveckling och därför var det en självklarhet att välja certifierad ekologisk bomull från europeiska leverantörer. All design och tillverkning sker i egen regi. Vår personals känsla och kunskap garanterar god kvalitet. Alla våra plagg är helt nedbrytningsbara då vi valt bort alla plast- och metalldetaljer och endast använder vävda etiketter.

 

Vår kollektion riktas till dig som är mode- och miljömedveten och samtidigt vill känna dig unik, välj ett nytt alternativ till dagens utbud, MyMarks.

Läckebyvägen 30

395 97 Läckeby